Rukkivaht

Rukkivaht sarnaneb mannavahuga, kuid on veidi teistsuguse maitsega. Kerge valmistada ja vähe koostisaineid. Serveeri piimaga.




KOOSTISAINED

1 l mahla (näiteks kirsi)
100 g rukkijahu
1 tl vanillisuhkurt
vajadusel suhkurt

serveerimiseks külma piima




VALMISTUSJUHEND

1. Pane mahl potti ja lase sellel keemal tõusta.

2. Nirista ettevaatlikult juurde rukkijahu, kogu aeg segades.

3. Kuumuta keskmisel kuumusel kuni segu paksenemiseni.

4. Maitsesta vanillisuhkruga, soovi korral lisa suhkrut.

5. Lase täielikult jahtuda.

6. Vahusta kohevaks vahuks.

7. Serveeri külma piimaga.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Pakri pank


 Toompea


 Kõrghooned Tallinnas

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused